Invertoare sudura pentru mici mesteri si meseriasi

Gama de invertoare de sudura semi-profesionale MMA IWELD Gorilla Pocketpower sunt ideale pentru lucrari in jurul casei. Astazi va vom prezenta doua modele: invertor MMA 120A si 160A.

La achizitia lor vei beneficia de 24 luni garantie (persoane fizice) sau 12 luni garantie (persoane juridice), de consultanta in domeniul sudurii, cat si service profesional atat pe timpul perioadei de garantie cat si dupa, adica post-garantie.

Comandati-le ACUM de pe site-ul nostru, Salviabox.ro, pentru a beneficia de cel mai bun pret!

Aparatul de sudura de tip invertor MMA Gorilla Pocketpower 130 120A este un aparat de buna calitate care are la baza tehnologia IGBT, datorita acestei tehnologii randamentul si fiabilitatea aparatului creste considerabil. Este un aparat performant, cu masa compacta si greutate redusa, usor de instalat si utilizat.

Se poate suda cu electroda 2.50 mm fara probleme si cu 3.25 mm la 60% timp folosire (dupa 6 minute folosire, 4 minute pauza).

Setul de livrare contine: Aparat de sudura MMA 120A, greutate 2.8 KG, Curea de umar pentru transport, Cablu de masa cu cleste, lungime cablu 2 metri, Cablu de sudura cu cleste portelectrod, lungime cablu 2,50 metri.

Aparatul de sudura de tip invertor MMA Gorilla Pocketpower 170 160A este un aparat profesional de buna calitate care are la baza tehnologia IGBT, datorita acestei tehnologii randamentul si fiabilitatea aparatului creste considerabil. Este un aparat performant, cu masa compacta si greutate redusa, usor de instalat si utilizat.

Se poate suda cu electroda 3.25 mm fara probleme si cu 4 mm la 60% timp folosire (dupa 6 minute folosire, 4 minute pauza).

Setul de livrare contine: Aparat de sudura MMA 160A, greutate 2.8 KG, Cutie plastic transport, Curea de umar pentru transport, Cablu de masa cu cleste, lungime cablu 2 metri, Cablu de sudura cu cleste portelectrod, lungime cablu 2,50 metri.