Sudura MMA – Aparat De Sudura Inverter IWELD HEAVY DUTY 250 LIFT TIG AWI VRD

Invertor profesional cu doua functii de sudura MMA si AWI, cu tehnologie de ultima generatie IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) dotat cu electrozi inveliti MMA si cu posibilitatea de a folosi echipamentul pentru sudura TIG. Aparat de sudura recomandat pentru activitati industriale (HEAVY DUTY).

Invertor profesional cu doua functii de sudura (MMA si AWI), cu tehnologie de ultima generatie IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) dotat cu electrozi inveliti MMA si cu posibilitatea de a folosi echipamentul pentru sudura TIG. Aparat de sudura recomandat pentru activitati industriale (HEAVY DUTY).

Invertorul de inalta performanta are la baza tehnologia IGBT, datorita acestei tehnologii randamentul si fiabilitatea aparatului creste considerabil. Este un aparat performant, cu masa si greutate redusa, usor de instalat si utilizat. Dotat cu functia VRD pentru o protectie suplimentara impotriva socului electric intr-un mediu de lucru cu risc mare de pericol (pe suprafete umede sau in locuri cu o umiditate mare a aerului).