Inverter De Sudura IWELD TIG 320 AC/DC MULTIWAVE RC

Inverter de sudura industrial IWELD TIG 320 AC/DC MULTIWAVE RC cu interfata digitala, dotat cu tehnologie IGBT . Aparatul sudeaza in procedeurile TIG (cu electrod din Wolfram in mediu de gaz inert) si MMA (cu electrod invelit), si este proiectat si recomandat pentru un regim de lucru intensiv.

Inverter de sudura industrial IWELD TIG 320 AC/DC MULTIWAVE RC cu interfata digitala, dotat cu tehnologie IGBT . Aparatul sudeaza in procedeurile TIG (cu electrod din Wolfram in mediu de gaz inert) si MMA (cu electrod invelit), si este proiectat si recomandat pentru un regim de lucru intensiv. Poate fi dotat cu telecomanda fara fir (Wireless) pentru control de la distanta (optional) si cu sistem de racire cu apa (optional).

Echipamentul are performante remarcabile de sudare, caracteristici dinamice foarte bune si arc stabil, datorita tehnologiei IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor). Tehnologia IGBT este ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia.